På landet.

Datum: 2009-04-30 Tid: 17:35:06
Nu är jag på landet och som vanligt finns det ingenting att göra. Funderar på att sova en stund eller något i den stilen. Kanske kolla lite på one tree hill, eller vad vet jag?


Linnet fick jag av min faster, har inte använt gult sen ettan eller något... Vad tycker ni ?

Grattis till mig.

Datum: 2009-04-29 Tid: 23:32:37


Hej, jag fyller 15 år idag. Puss.

Ungefär en minuter kvar.

Datum: 2009-04-29 Tid: 00:00:13

Nu är det ungefär en minuter kvar till, ja vadå? Gissa! Jag ska skriva min idrottslektion puss.

Edit:  Oj, klockan var visst över 00:00.

Jag tycker inte om mig.

Datum: 2009-04-28 Tid: 17:07:18
Hej jag är på jättedåligt humör. Beror på massa anledningar.. Under skoldagen idag så förberedde vi oss för skolans dag, gjorde som vanligt ingen nytta. Har världens ångest över gymnasievalet. Tog bort båda mina val nyss, och jag har verkligen ingen aning om var jag vill gå längre. Någon i Stockholms området som orkar tipsa om något gymnasium? Ahm, är inte säker på att jag ska gå gymnasiet heller, fan asså.


HyperValle idag.

Två dagar kvar...

Datum: 2009-04-27 Tid: 23:57:15
Vet ni vad som händer om två dagar? Ni får gissa.
Idag var det skola, och jag var faktiskt aktiv på idrotten för typ första gången. Sedan drog jag till Malin och vi bakade failad kladdkaka, sedan var det dans. Men dansen var inställd så jag och Kattis satt på donken och gjorde inget. Sedan kollade vi lite i affären och mötte Ella och Karkki och vi flummade sönder i Skärholmen. Sen drog jag hem för jag hade karate och på träningen var vi bara tre personer som tränade plus en som tränade. Lite lat träning, och slutade lite tidigare. Nu har duschat och lyssnar på webbradio. Ska läsa och sova snart. Godnatt...


Filade kladdkakan med glass.


Oerhört söta jag på skäristoaletten

Nästan rent.

Datum: 2009-04-26 Tid: 21:38:21
Det här är ungefär som en ingentingdag. Det enda jag gjort är väl städat, lyssnat på musik och nördat framför datorn. Kollat lite webbtv har jag också gjort. Inte så rolig dag direkt. Funderar på att ladda upp bilder som jag  ännu inte laddat upp. Vi får väl se hur det blir med det.


Såhär söt har jag varit klädd hela dagen..

Pussar..

Jag kan faktiskt städa.

Datum: 2009-04-26 Tid: 16:43:47
Hellu sötnosar. Jag har varit duktuig idag och städat mitt rum, iallafall lite. Det är skillnad iallafall, men ska fortsätta alldeles snart. Ska bara göra några bröd (mackor för er del) och blanda lite jordgubb- smultron- och kiwisaft. Vad ska ni göra idag då, och vad har ni gjort?


Jaa, såhär ser det inte ut längre iallafall...

På Coop med Jesper och Calle.

Datum: 2009-04-26 Tid: 00:44:17
Gick till Coop med Jeppe och Calle för att dom skulle köpa massa onyttigheter. Jag vet inte vad jag hade för humör. Sen drog dom och var med Åsa, och jag drog hem. Sedan kom dom tillsammans med Sara hit, och dom satt och nördade youtube. Nu sitterjag häroch kollar på wipeout. Ja jag känner mig som en nolifer. Somnar när som helst, godnatt.


Callster / Sara


Åsa.


Vi hörs...

Natt hos Mila.

Datum: 2009-04-25 Tid: 15:45:25
Nu är jag hemma. Har inte lyckats blogga eftersom jag sovit hos Mila, sedan hade jag träning till två och efter träningen åkte jag och farfar och handlade. Nästa steg blir att duscha eftersom jag inte luktar så särskilt gott antar jag.
Pk och Anna hos Mila.

Anna hos Mila.

Vi hörs...

Bajs på allt.

Datum: 2009-04-23 Tid: 22:27:29
Mår typ sämst just nu. Nationella proven gick så himla dåligt, jag har väldens ångest och känner att jag inte kommer lyckas med någonting i mitt liv. Funderar att inte ens gå gymnasiet och skita i allting. Känns som att jag ändå inte kommer lyckas i livet. Efter mattelektionen idag fick några stanna efter lektionen, där bl a jag. Han berättade massa att vi måste börja sköta oss på lektionerna och sluta förstöra för andra. Sen sa han att vi riskerade att gå ut skolan utan betyg. Jag var så sjukt nära på att börja gråta med tanke på att jag är en sjukt känslig person. Sen sa han saker som på honom lät som att han ville att vi skulle begå självmord. Satt vid ett öppet fönster och kände att jag ville hoppa ut med huvudet före. Fast det kändes som att om han skulle reagera skulle han reagera på ett glatt sätt, eller typ som att skönt nu är vi av med henne. Usch, jag mår verkligen inte bra nu. Sitter med tårar i ögonen (som jag sa innan är jag en mycket känslig person). Ska plugga hemkunskap nu.Bjuder på en av världens bästa låtar...

Nationella imorgon.

Datum: 2009-04-22 Tid: 23:52:45
Imorgon är det nationella prov i matematik. Jag är rädd att jag kommer råfaila eftersom jag inte förberett mig över huvudtaget, bara genom att sova. Det känns nästan som att jag inte gjort någon nytta idag, bajs på mig. Gud va mogen jag var då. Men men, har lånat en bok på biblioteket iallafall, Twilight. Har riktigt höga förväntningar på den här boken eftersom jag inte gillade filmen så mycket.

Nu ska jag:
- Äta lite,vilket jag gjort hela dagen
- Läsa lite ur matteboken
- Läsa lite ur Twilight (Jag är duktig som övar engelska)
- Sova, vilket jag också gjort hela dagen.


Någon hade skrivitpå tavlan i köket, jag chansar på att det var Anna / Twilight,

Oj, nu börjar klockan bli mycket, med tankepå att jag måste vara pigg imorgon. Sov gott <3

Farfar är här.

Datum: 2009-04-22 Tid: 17:26:34
Hej hej bloggen. Helt okej dag, fast jag har varit lite pissed off på lite småsaker idag. Haft NO, matte, So-prov och tillsist IDROTT idag. Idrotten är det värstasom finns, SO provet gick åt helvette. NO'n fattade jag lite på, och matten också. Idag åkte pappa också. Vart vet jag inte, någonstans där han ska göra någonting, kommer inte riktigt ihåg vad det var men han kommer hem på torsdag iallafall. Under tiden så ska farfar vara här, skulle ju helst vilja vara hemma själv, men det är okej iallafall eftersom min farfar är så snäll. Nu är jag så himla trött så jag ska nog ta och sova.


Två bilder från idag.

Så galet inaktiv.

Datum: 2009-04-22 Tid: 00:20:58
Hej hej, har fasen aldrig tid att blogga längre, känns som att jag sitter vid datorn i en evighet, men bloggar ändå aldrig. Gör så mycket om dagarna nu för tiden. Det är fan bra, så att jag inte bara sitter och häckar framför datorn.
Idag hade skolan besök av en överlevande från auschwitz under andra världskriget. Han hade typ förläsning och det var sjukt intressant. Tror att han heter Tobias Rawert, det fanns nog ingen där som inte blev berörd av det han berättade. Även om alla säkerligen inte vågar erkänna det. Gick på en extra grej där man fick ställa frågor, mest för att det var intressant och jag ville veta svaren på vad de andra undrade så att jag inte missade någonting typ jätte intressant. Jag ångrar verkligen inte dom minutrarna jag lyssnade på det han sagt. Har sovmorgon imorgon, så kanske hinner slänga in ett inlägg sådär på morgonkvisten.


Tobias Rawert


Gick på resurstid i p-huset från 15:30 till ~17:00 tror jag. Väldigt duktigt av mig.

Nu ska jag borsta tänderna.

Jadu, god natt.

Datum: 2009-04-19 Tid: 22:12:40
Idag har jag tillbringat dagen med Mathias och Moa, senare gick Mathias efter att vi hade ätit nästan 10 liter pommes frites kändes det som. Jag och Moa var lite halv osociala, men sen gick vi ut och var social med Jeppe. Lite senare skjutsade Jeppe mig på cykel till coop för att han ville ha onyttigt. Nu är lilla Linn trött och ska sova. Men hon måste hinna med att städa lite, plus att hitta min kamera. Det är borta som ett moln i vattnet. Men bjuder på en söt bild från i natt iallafall. Det här blev ett kind of fluminlägg.Kisses hanies.

Dålig uppdatering.

Datum: 2009-04-19 Tid: 11:32:03
Förlåt för dålig uppdatering. Allt för mycket att göra. Fjortiskväll med Moa och Patte inatt. Hoppas på bättre uppdatering.Oseriös bild.

Vi hörs...

Torsdag i bilder.

Datum: 2009-04-17 Tid: 00:02:27
Här kommer bilder från idag, torsdag.


- Utanför turken
- Under bildlektionen
- Innan matten


Kisses...

Sportlovet.

Datum: 2009-04-15 Tid: 20:54:37
Hej hopp. Skola idag, helt inte okej. Allt gick dåligt allmänt kass dag. Hrkommit på hur mycket jag saknar sportlovet. Allt var okej då, helfint och alltihopa. Men jag antar att jag aldrig får uppleva det igen. Hoppas på bättre stunder nu. Nu måste jag plugga SO har inte pluggat någonting och har prov imorgon. Måste sova mer också har börjat sova alldeles för lite. Nu  kom pappa hem, han har köpt mangosorbet. Jag mår lite bättre nu.Vi hörs...

Moses besökte skolan.

Datum: 2009-04-14 Tid: 21:41:51
Hej hej, idag besökte faktiskt Mp min skola. Det var väldigt roligt och jag kände att jag nästan lyckades med labbrapporten. Så en bra dag för att vara första skoldagen efter lovet. Var med Moa efter skolan också, vi kollade tv sen tittade jag på när Mp tränade småttingarna... Fick reda på en lite tråkig händelse som hänt, var tvungen att skriva det för att jag kan inte sluta tänka på det. Bästa vän, du vet vem om du läser det här. Jag finns för dig, även om jag inte kanske visar det på bästa sätt...


En bild på Lennart. / Moa och jag är söta på kemin...


Vi hörs...

Film, plugg, ingen mottagning.

Datum: 2009-04-13 Tid: 14:36:00
Hej hej. ÄNTLIGEN åker jag hem idag. Du anar inte hur lycklig jag är. Synd att vi åker sent, men jag måste hinna plugga och sådant. Har bestämt mig för att se på film på vägen hem. Sen är jag säker på att jag har minst 10 sms som väntar på mig. Kanske inte såmycket för eran del. Men det jobbiga är ju att jag inte får fram dom p.g.a. den dåliga mottagningen här. Nu kom min pappa och förstörde mitt humör genom att säga att vi tidigast åker här ifrån 18:00. Moa som kanske skulle sova hos mig. Men nej, självklart ska pappa komma och förstöra. Seriöst, sånt där förstör verkligen mitt humör. Jag kommer vara sur på honom tills på onsdag. Låter töntigt, men min måndag och tisdag är förstörd nu p.g.a. honom.


Ashemsk bild på mig...

Vi hörs...

Grattis pappa - jätte gammal.

Datum: 2009-04-12 Tid: 21:52:56
Hej hej! Grattis till min pappa, som fyller mycket. Vaknade jätte tidigt. Sedan runt 14-tiden åkte vi till någon läskig restaurang. Så jag har mest spenderat dagen på mat. Har ni tänkt på att alla högtider har en -afton och -dagen. Påskafton - påskdagen, pingstafton - pingstdagen och julafton - juldagen. Samband? Nu vill inte min mobilsladd samarbeta med mig, men proffs som man är så löste man det ju såklart!


Min söta kusin/ Cola i glasflaska är allt för lätt att älska...


Vi hörs...

Påskägg.

Datum: 2009-04-11 Tid: 18:43:14
Hej hej! Idag åkte Moa hem, så nu är jag ensam här... Morgonen började med att jag öppnade ett hjärtformat påskägg. Där i låg det en lapp och en godisbit. Skulle lösa det som stod på lappen. Sen gick jag ner till ängen och sa hejdå till Moa. Efteråt så fortsatte jag att leta, och självklart hittade proffset det... Sedan har jag mest spenderat dagen på film, och även en del plugg nu. Ska försöka fortsätta plugga nu och kolla på Monsters Inc som jag inte följt handlingen någonting...


Ledtrådarna /Lala påskägget. Delar det med andra också. HA HA!

Puss hej...

Årets första dopp.

Datum: 2009-04-10 Tid: 19:35:52
Min pappa drev bara med mig. Vi hade tydligen internet. De flesta bilder kommer när jag är tillbaka hemma eftersom hur mycket man laddar upp är begränsat. Tror att det är 5 gb eller någonting. Idag har jag iallafall badat för första gången i år. Inte illa va? Jag vet inte hur kallt det var, men kallt var det. Jag tappade känseln i båda bröst och rumpa. Inte skönt. Sedan hade vi tävling om vem som klarade att vara längst i vattnet. Jag kom tvåa av tre. Men vann när vi tävlade om vem som kunde ha fötterna i längst, då var vi fyra som tävlade. Grattis till mig!


Lala, söt bild på mig & mp.

Vi hörs...

Hejdå bloggen tills på måndag.

Datum: 2009-04-09 Tid: 15:52:20
Hejdå bloggen. Nu åker jag till landet och har ingen tillgång till internet. Kommer tillbaka på Måndag tror jag.


Bredbild - höh, rolig jag e va?(a)


Vi hörs...

Dåligt med inlägg+ dåligt humör.

Datum: 2009-04-09 Tid: 10:52:04
Hej hej. Eftersom att det är lov, så har jag oftast fullt upp och hinner inte med bloggen. Men men, alla bilder och sånt kommer laddas upp okej? Iallafall så sovver Ella hos mig just nu. Vi har bakat rulltårta som blev allt för jävla misslyckad. Idag nu ringde pappa och väckte mig halv elva, inte bara en gång heller. Han vill att jag ska börja städa, dvs. plocka ut och in  diskmaskinen. Jag är så sjukt sur och är inte ens säker på om jag kan somna om.
Dagens planer är iallafall att städa (SUUUUUUUCK), packa och sedan dra iväg till landet. Jag är inte säker på om jag hinner dra på dansen idag ens... Då får matte gå själv, men det är okej för jag gör ändå ingenting där typ. Men nu måste jag försöka sova, så jag inte blir helt pissed off senare.


Såhär rolig är jag just nu ungefär...

Vi hörs...

Bio gånger två.

Datum: 2009-04-07 Tid: 21:35:54
Hej hej, har inte bloggat på jättelänge. Men har haft så mycket för mig hela tiden, har gått på bio två gånger på tre dagar. Sedan går jag på The Voice Easter Dance Camp tror jag det hette. Dansar popping och locking, det är så himla pinsamt. Nu ska jag försöka hitta någon att vara med.


Såg 3D versionen med Mathias / I taket lyser stjärnorna såg jag med Johanna idag.

Vi hörs...

Fredagen den 3:e April.

Datum: 2009-04-05 Tid: 18:29:37

Skola:
Marcs nalle han gjorde på syslöjden
Jag och Wictor på syslöjden
Challe på hemkunskapen
Bilder på mig, Simon och Wictor på bussen.

Hos Malin:
Malin & Emelie
Malin, Emelie och Ylva på Malins altan.
Emelie provade kläder.

Wc duck.

Datum: 2009-04-05 Tid: 12:23:59
Hej hej. Vaknade runt halv elva för att jag hade sparkat av mig täcket, och sedan kunde jag inte somna om. Har ätit och snart kommer pappa hem. Hade tänkt att försöka städa lite i huset innan. Men jag får fan inte upp den där WC DUCK korken. Sjukt alltså, och den är ju mer till för att inte småbarn ska få upp den, och sen kommer liksom jag och hur hårt jag än trycker där man ska trycka så går det inte.. FAN!
Bara därför nu så funkade det. Det är bra iallafall, så nu ska jag gå och städa..PUSS....

Nej till läskliga på tåget.

Datum: 2009-04-05 Tid: 00:02:42


Drog till Hallunda och var med söta flickor! Det vill säga Ella, Patrik, Karkki, Anneli och Kattis. Först var vi ute och flummade runt lite, sedan drog vi till Patrik och slöade ett tag. Vid tio-tiden skulle Karkki och Kattis hem, så jag drog med dom och Anneli skulle ändå sova hos Karkki & Kattis.

På tåget (tunnelbanan) kom det på en berusad man somm halvt började prata med mig. Först började han säga något i stil med "Japanese, Chinese, South Korean, Africa likes you". Jag pekade bara tummen upp då. Sen försökte han kolla mellan mina ben för jag satt med fötterna på sätet. Så jag tog ned mina fötter, och sen sa han något som jag inte förstod, så jag sa bara ja till det. Sen kom jag på att det kanske var någonting vulgärt (med tanke på det han gjorde innan) så jag sa nej. Sen satte han sig bredvid Karkki, och Karkki verkligen FLÖG upp från sätet och vi bytte plats. Usch för honom säger jag bara! När jag gick av så tog jag en sväng till Max och köpte middag. Nu sitter jag här, och gör så gott som ingenting. Vad har ni gjort idag?

Puss...

Bilder från förra lördagen.

Datum: 2009-04-04 Tid: 15:58:11

Kvällen: Först drog jag till Moa med Mattea och Moses, sen drog vi till idrottshallen och flummade.
Natten: Sen under natten drog jag till Jeppe där Jeppe och Calle nördade sönder...

A double shot at love.

Datum: 2009-04-02 Tid: 21:40:27
Hej och hå! Mår inge vidare, har inte så mycket att säga. Började med ett tandläkarebesök. Slutade med en hel del NO redovisningar. Har fortfarande inte gjort klart min redovisning. Just nu sitter jag och tittar på A double shot at love, vet inte vad jag ska tycka om det. Jag hoppas på att Trevor vinner någon av the Ikki twins hjärtan. Han verkar bra iallafall. Vad har ni gjort idag?


Rätt fint väder idag, fast bilden är tagen på morgonen...

Vi hörs...

Besök hos ungdomsmottagningen.

Datum: 2009-04-01 Tid: 19:51:48
Hej hej, kom hem vid sex eller något för jag tränade med dom på budogymnasiet en stund typ. Skolan idag var helt okej, En kvarts lektion, sedan en kort lektion till. Därefter åkte 9nv1 på studiebesök till ungdomsmottagningen typ. Marcs största dag eller något sånt. Neej inte direkt men men... Snart  är det mat tror jag, har en känsla av att jag börjar bli lite tjock. Får väl börja motionera nu när det börjar bli varmt om dagarna...


Grattis till Tommyponken som fyller 16 idaag ju!


Lala, ingen klagar på vädret för det var fint! / Öhö, en av dom hade typ smak eller nått ;o

Vi hörs...
RSS