Kind of meningslöst inlägg.

Datum: 2009-06-30 Tid: 23:23:53


Var i norrköping idag och handlade lite, bland annat en nagelsax så i natt ska jag fixa lösnaglar och färga dom rosa, charmerande... Sen har jag mest varit med Lasse och Oscar, och jadu mest badat antar jag. PUSS!

Jag kom in!

Datum: 2009-06-29 Tid: 23:19:17

GISSA VEM SOM KOM IN PÅ SITT FÖRSTA GYMNASIEVAL! JO JAG SÅKLART!



Jag vet att mina poäng inte är highclass!


Ni anar inte hur glad jagär, plus att min bästa vän BERIT också kom in. Det tog 20 minuter för mig att komma in på sidan eftersom att den troligtvis blev överbelastad, halvdampade lite och åt kakor under tiden som jag pratade med Berit! Är hur glad som helst iallafall, för både mig och Anna. Kyss...

Helt okej dag.

Datum: 2009-06-29 Tid: 00:29:07


En helt okej dag idag, hände inte så mycket alls. Var med Moa, Oscar (Moas brosha) och Lasse. Som vanligt väckte dom mig, och jadu vi drog och badade och sen cyklade vi till Glindran och köpte godis. Juste ja under natten kom Moa förbi, vi färgade min lugg, sen somnade jag, och hon väckte mig så vi lockade vårat hår. Mysigt va?

PÅ LÖRDAG BLIR DET TROLIG

På landet igen.

Datum: 2009-06-27 Tid: 19:05:46

Jag & MP!


Nu är jag på landet, och det kommer alltså att bli ganska dålig uppdatering. Idag har vi mest badat och kollat på kvarteret skatan. Jag gillarjordgubbar extremt mycket. Snart ska jag äta middag, sedan ska jag gå till Moa och dom igen. Kysses..


Michael Jackson DÖD!

Datum: 2009-06-26 Tid: 00:41:25


Michael Jackson är död. Det känns helt overkligt alltså... Tror han dog i hjärtstillestånd eller hjärtattack den 25 Juni, eller det är vad jag har läst.

RIP Michael Jackson..


Ganska plötslig nyhet va?

Läs mer: Här!  (http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab)
HÄR! (http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_3121971.svd)
HÄR! (http://www.dn.se/nyheter/varlden/michael-jackson-dod-1.898930)
HÄR! (http://www.expressen.se/noje/1.1619451/michael-jackson-ar-dod)

Flummigt.

Datum: 2009-06-24 Tid: 08:03:06
Hejhej, jag sitter och skrattar åt mig själv för att jag skrattar åt mig själv. Det är komplicerat det där. Får ta det när jag blir lite piggare.. På tal om piggare, fjortisar e roliga. Okej, världens mest seriösa inlägg som ni kanske märker. Men jag lever iallafall. Ella sover fortfarande. Funderar på att snatta en energidricka så jag inbillar mig att jag blir ännu mer flamsig! Geekbilder:



Natten mellan söndag & lördag. Tog ett tag innan både jag och Ella förstod att det inte gick att slicka sig själv, good on us..


Just nu lyssnar jag på:
Yazmina Simic - Jag vill veta nu.

Vad gör jag vaken?

Datum: 2009-06-24 Tid: 06:40:41

1000 år gammal bild på oss. Vi e söta, speciellt mitt ansiktsuttryck right?




Rubriken.

Seg uppdatering p.g.a. sommarlovet ju. Gör annat än datorn då.
Var på bio med Ella igår. Vi såg flickvänner från förr. På hemvägen stötte typ två personer på henne:

(~10 årig kille)
: Sexy, *busvisslar*
Jag: *Garvar sönder*
(~10 årig kille): Kan jag få ditt nummer?
Ella: Du är lite för liten för det.
Jag: *Garvar ännu mer.*

Ella och jag går typ 10 steg.

(~16 årig kille): Tjena, kan jag få ditt nummer?
Ella: *Ignorerar*
Jag: *Garvar åt snubben innan.*
(~16 årig kille): Tjena, tjena, tjena, tjena (typ 1000 ggr.)

Så Ella dissa två personer på mindre än en minut. Not bad!
Idag vet jag inte vad som händer, tror det blir t-centralen och sen lite shopping kanske?

Förresten: Jag och Ella sov ute i en halvtimme kanske, förra natten. Det var mys och lite småbusigt. Men det slutade med att vi drog hem och sov hos mig. Det här är tredje natten vi sover "tillsammans".

Godnatt!

Jag älskar glass.

Datum: 2009-06-21 Tid: 15:37:04


Jag älskar glass. Speciellt nu på sommaren, eftersom glass ger en lite mer sommarfeelings.
VILL HA: Glass och jordgubbar.

Vilken är er favoritglass btw?


edit:
Okej, det här inlägget var sååå inte min stil. Ni får ursäkta mig för det eftersom att jag är galet uttråkad.

Igår: Vattenskidor + Idag: Ingenting.

Datum: 2009-06-21 Tid: 13:12:14



Igår var jag ju med Moa och dom, sen blev det vattenskidor. Moa försökte och kom upp en bit, hon va jätte söt. Bilder på oss (innan) får ni när jag kommer hem (senare idag). Jag kom upp på andra försöket. Det är verkligen en härlig känsla om jag ska vara ärlig. Sedan frog vi ut och paddla och sådant till andra sidan och badade. Det var sjukt nice. Idag så åker alla hem, även jag. Fast jag åker självklart senare än alla andra.

Just nu: One Tree Hill och väntar på att maten ska bli klar..

edit: Moa sötnos på bilden..

Midsommar.

Datum: 2009-06-19 Tid: 23:07:40
Hejhej, midsommar idag då.. Blir en lite enkel lista om dagens händelser.

- Blev väckt av Moa, Rebecca och Oscar.
- Drog till Lasse.
- Gjorde ungefär ingenting.
- Lunch
- Firade midsommar.
- Badade
- Middag
- Drog till lasse.
- Brännboll (Barnen förlorade)
- Skriva i bloggen.


Becca och jag.

Nu:
One Tree Hill & fjortis-sminkning.

Vad gjorde ni under eran midsommar?

Sommarjobb, kebab & ny mascara.

Datum: 2009-06-16 Tid: 20:53:27
(Berit) - Dom är som silikon.
(Jag) - A fast små.
(Berit) - A fast inte så jättesmå.

Liten dialog mellan mig och Berit (Anna), samtalsämne: mina tuttar.
Idag har jag fortsatt att digitalisera bilder, och självklart flummat runt med Anna.Galet roligt, sedan kom Emil & Fadi och det blev lite flumm med iallafall Emil, fast han förstod inte oss. Men det är lugnt iallafall. Eftersom det var Annas sista dag fick hon sin lön på 700 kronor. Efteråt så bjöd hon mig på kebab eftersom jag höll på att dö av hunger. Sedan gick vi skilda vägar, hon mot hem och jag mot Centralen där jag köpte en ny mascara Rimmel London Sexy Curves. Har inte provat den seriöst direkt, men hoppas att den är bra.


Flumm

Emil, Berit & Jag.

Flumm


Emil <3 Tuttar och rumpa.

Mascaran.

Sommarjobb på skolan.

Datum: 2009-06-15 Tid: 23:11:50


Sommarjobbar på skolan, det är därför som jag inte har tid att blogga. Idag var jag med Anna, och vi konverterade diabildertill digitalt format. Det var nicenice, sebn så drog vi och åt massa på pressbyrån tjockisar som vi e. Sen drog jag ut med Åsa, det var så sjuukt skönt. Saknat tiderna med henne asså. EN PUSS PÅ OSS!

Min kompis var med i Stockholm City.

Datum: 2009-06-15 Tid: 19:39:44


Wah, fick ett sms av Åsa där det stod att min kompis var med i Stockholm City. Läs artikeln här. Hon och jag var klasskompisar och blev snabbt västa vänner, lite skumt. Läs artikeln här.

Mumintrollet.

Datum: 2009-06-13 Tid: 13:00:06


Tittade nyss på mumintrollet på barnkanalen. Såå kär i honom, fast nu måste jag ta och städa mitt rum. Sedan blir det nog skäris tror jag. Kollade tv-tablån nyss, på femman visar dom Spy Kids 3D, tycker det är lite konstigt att dom visar en 3D-film på tv. Alla har ju inte 3D glasögon hemma vid soffan direkt. Ikväll blir det fest, puss.

Massa massa massa att skriva om.

Datum: 2009-06-11 Tid: 14:30:20

Jag i sexan !


Som ni ser har det varit kass uppdatering under den senaste tiden. Har haft så himla mycket att göra att jag knappt haft tid att andas känns det som. I tisdags hade vi balen, jag såg helt okej ut. Färgade luggen dagen innan det, och i onsdags letade jag klänning till avslutningen, men hittade ingen. Så jag fick gå i mina balkläder. Idag hade vi då avslutning. Jag och Åsa grät nog mest av alla. Känns verkligen inte som att jag är redo för att sluta. 9nv1, jag älskar er! Trodde innerst inne att jag inte skulle gråta, men jag sa ändå att jag skulle göra det. Jadu, mitt inre hade som sagt fel. Nu är det lov iallafall, och senare idag blir det tältning med Pk, Mila, Hanna, Anna, Emil, Trotte, Tobbe och Lollo.

Grönan igår.

Datum: 2009-06-05 Tid: 16:15:25


Blev tandregleringen och sen grönan i pissvädret. Det första jag åkte var ju självklart insane! Sen hann jag åka en attraktion till innan Ella, Anneli, Toffe och Camilo kom. Så var med dom hela stunden på grönan, var planerat att jag skulle gå spökhuset med Challe, men han tyckte mina kompisar var lite udda, och sen hade jag inga pengar. Men gick lustiga huset med honom iallafall. Tror jag gick där tre gånger, sista gången fick jag tre blåmärken p.g.a. randiga rummet. Bajs. Runt sju ringde pappa och sa att jag skulle hem för att ringa min tränare och massa. Så jag åkte hem, och så. Det var väl min gårdag tror jag. Puss.

Leta efter klänning!

Datum: 2009-06-03 Tid: 21:56:51

Var i stan med Malin idag och provade balklänning...  HA HA, jag ser rolig ut i färg + mjukisbyxor.


Vi var i Gallerian, och jag och malin typ dog för frestelsen av GLASS!


Min glass kiwi & citron och Malins Vit- och mörkchoklad.

Kom nyss på att jag glömt en film som jag lånade av min lärare någonstans i stan! Fan va sämst jag är. *EMO!*

Tråkig dag.

Datum: 2009-06-02 Tid: 17:54:22
Ingenting har hänt idag typ. Stannade kvar i skolan för att skriva klart teknikteorin. Det tog ungefär två timmar, usch va seg jag är... Fick tillbaka nationella proven i kemi också. Klarade G, vilket jag är nöjd med. Min lärare sa att ingen annan elev svarade på så få frågor och klarade godkänt nivån. Nu ska jag nog försöka starta en tvätt och sedan sova.


Var med på SH's tekniklektion lite, för att NV hade utvärdering av engelska och sådant. Efteråt med NV så skulle man skriva något positivt om alla i klassen. Det var ganska svårt, för vissa kan man inte uttrycka hur bra man tycker om en med hjälp av ord. Andra vet man inte vad man gillar hos en.. Efter det så planerade vi charader över händelser som klassen varit med om, och under No'n så gjorde spelade vi upp dom. Vår grupp valde: När Marc blev dissad av MD'are, *kommer inte ihåg*, och när Johanna ställde sig på Valles mage så han släppte sig.


Teknik målen..

Veskijärve.

Datum: 2009-06-01 Tid: 17:18:10
Blev ingen bloggning sen. Kom hem runt tio i fyra på natten, så aa... Men men igår åkte jag till Veskijärve med klassen, kan försöka kortfatta mig.

- Letade efter Jolt cola i över en timme för att blanda med redbull så att jag belv pigg till veskijärve.
- Panikpackade = 3 Väskor och 1 påse, skulle vara borta i mindre än 24 timmar.
- Åkte i Robins bil tillsammans med Oscar och Valle (och självklart Robin).
- Flummade lite med Oscar i bilen.
- Hans snälla pappa hade köpt cola till oss som vi fick ta med oss till huset, (man fick inte ha med sig dricka egentligen).
- Badade och flummade.
- Glömde bestick, tallrik och glas, och ville inte låna så använde bröd som tallrik och halsade ur flaskan.
- Bastade och vissa näcka. (INTE jag)
- Flumm med de flesta.
- Jag och några (bl a Robin, Marc och Valle) chillade lite med tönt& co plus Mila, Hanna och Pk.
- Badade igen, någon gång mellan 03:00 och 04:00.
- Fniss
- Gick på toa tusen gånger när jag skulle försöka sova.
- Jeppe pratade i sömnen.
- Marc bajsade i vattnet, det sjönk.
- Oscar hällde tandkräm på Tommy.
- Drack en cola till frukost vid sju.
- Somnade 07:30 ungefär.
- Vaknade tio.
- Städa och åkte hem.


Flumm i bilen!


Jag e steek i Jeppes glasögon.


Robin, Valle och Marc.


Nakenbad!
RSS