Max Chicken McNuggets.

Datum: 2009-03-31 Tid: 21:49:42

- Max Chicken Nuggets.
- Från kemilektionen
- Från inspelningen av min och Annas film.

Daily Motion eller YouTube?

Datum: 2009-03-31 Tid: 16:44:20
Blev ingen bloggning igår, var tvungen att göra NO fördjupningen som ändå inte blev klar. Ska fortsätta med den alldeles snart, eftersom den verkligen måste bli klar idag. Laddar upp gårdagens och dagens bilder senare ikväll. Kanske någon failad film också. Vet inte om jag ska använda mig av Daily Motion eller YouTube. Vilket är bäst egentligen?


Jätteseriös bild på mig och Anna.

Spårlöst.

Datum: 2009-03-29 Tid: 22:07:07
Hej hej! Har inte orkad blogga idag, förlåt älsklingar! Var med Jeppe en stund, och sen drog jag till Skärholmen för att köpa godis och lite annat. Köpte en ananas också! Den va riktigt söt till utsidan, har inte smakat den ännu så vet inte insidan. Sen drog jag till Ella en liten stund och kollade på film med henne, Anneli, Patrik och Camillo (stavning?). Just nu sitter jag och kollar på spårlöst. Det är ett rätt läskigt program, när jag var liten ville jag vara med där för att hitta mina biologiska föräldrar... Vem vet, någon gång kanske ni ser mig där... Nu måste jg nog sätta igång att plugga och städa...


Jesper och Calle inatt, nördar som få! /Anneli, (försök till att få med Ella, Patrik och Camillo).

Vi hörs...R.I.P.  <3
Inga namn behövs...

Bilder från fredagen.

Datum: 2009-03-28 Tid: 18:51:21

Bilder från:
- Hemkunskapen
- Efter första blekningen
- Under andra blekningen
- Hos Patte.

Ingen träning.

Datum: 2009-03-28 Tid: 13:35:25
Hej hej! Blev nästan inga inlägg igår, ska försöka bli lite mer aktiv. Men men, tog buss till karaten idag, vilket betyder att jag måste åka vid elva tiden. Sen när jag kommer fram så ser jag en lapp där det står att träningen har blivit inställd p.g.a. veteran SM vad det nu är.. Jippii! Vaknade tidigt i onödan... Nu ska jag nog iallafall ta och läsa lite bloggar och dricka min söta Grape Tonic. Får se vad som händer senare under dagen...
Vad har ni för planer för idag då?Vi hörs...

Blekningsgrej i håret.

Datum: 2009-03-27 Tid: 15:59:35
Hej hej! Fredag idag, sitter och väntar på att dom där långa 30 minuterna ska passera, så jag kan få skälja ur min lugg. Just nu ser den nallebjörnsbrun ut, haha. Men kanske bleker en gång till sen efter det, ja, jag bryter lite mot instruktionerna. Det är ungefär 19 minuter kvar, ska nog passa på att städa mitt rum så länge.
Nej Mila är inte med mig, för  hon fick inte, hon förtjänar en puss iallafall.


Åhh va fin jag är, (känn ironin!)

btw, ungefär åtta minuter kvar, tog tid att hitta adaptern för bilden xd

Erotisk bugg.

Datum: 2009-03-26 Tid: 22:13:52
Hej hej, har ine haft tid att blogga idag känns det som.
Började 8:30 idag för att alla nior skulle ha dans. Vi dansade tre olika dansstilar, först något, sen bugg och till sist vals. Buggen gick helklart bäst. Dansade med Mila en stund självklart skulle vi flumma och porra oss, så det blev mer som erotisk bugg, vilket var rätt kul det också. Ska vara med henne imorgon, och då kanske det kommer ett fint litet videoklipp på vår bugg! Sen var det vanliga lektioner. Hade fysikprov idag, det gick åt helvete, usch. Måste verkligen börja plugga mer. Men nu ska jag städa mitt rum, eftersom Mila kommer hit imorgon. PUSS!Bild från dansen ju (:

Bilder från igår.

Datum: 2009-03-25 Tid: 20:54:04


Inte dom roligaste bilderna..
Juste Marc fick skrattanfall när Lennart redovisade om Ernest Rutherford med en röst som Sid. Spelade in lite, kanske laddar upp någon gång om jag känner för det...

Nationellt prov i engelska.

Datum: 2009-03-25 Tid: 18:05:59
Hej hallå! Ingen vidare dag idag, med tanke på att jag fortfarande är besviken på mig... Dagen började med det Nationella prov, engelska, uppsats. Det gick jävligt drygt, men som tur var fick jag massa extra tid. Satt i över dubbelt så lång tid som alla andra, men det blev ändå inte bra.. Sen har det inte hänt så mycket roligt idag. Varit värsta onyttig idag, det enda jag har ätit och druckit är Ben&Jerry's och coca cola, men överlever nog på det.


Utanför mitt klassrum, vädret va ganska fint ju (a).


Min cola och uppätna glass.

Vi hörs....

Funtar på att byta klädstil...

Datum: 2009-03-24 Tid: 22:14:45


God natt...

Fan fan fan...

Datum: 2009-03-24 Tid: 19:05:52
Jag gillar inte tisdagar, och kommer aldrig att göra! Dom tre senaste dagarna har rent ut sagt varit helt jävla skit. I söndags var jag ju på budogymnasieuttagningen, och var ju som sagt inte alls nöjd. Igår var jag sug över söndagens prestation och sen innan dansen fick jag reda på att Markus, vår danslärare har slutat. Vilket gjorde det ännu mer skit. Idag skulle jag vara i skolan en halvtimme tidigare för att plugga NO med min nolärare. Sen var jag tvungen att stanna i skolan i över en timme extra för att jag hade utvecklingssamtal 15:30. Samtalet gick sådär, och efteråt drog jag till skäris för att köpa leggins. När jag kom hem hade jag fått brev från budoförbundet. Som jag redan visste, så kom jag inte med. Fick svar rätt fort också, så det måste varit ett väldigt lätt beslut. Är så oerhört besviken på mig själv, har ingen aning om var jag vill gå längre.
Kanske ska åka till budogymnasiet nästa vecka och träna fight med dom. Men vet inte riktigt om jag vågar. Det kommer nog bli ganska pinsamt och så...


Aja, ni får en bild på det fina vädret. Det enda bra idag antar jag...

Vi hörs...

Måndag vecka 13.

Datum: 2009-03-23 Tid: 16:21:08
Det är allt för jävla kallt här hemma! Kommer frysa fötterna av mig snart känns det som.
Allmänt dålig dag idag. Har varit sur hela tiden typ, men lyckades ändå prestera helt okej på matteprovet. Glömde mitt busskort på bussen när jag skulle hem. Men Simon och Wictor tog det, så var tvungen att åka till Huddinge för att få tillbaka det. Men men, imorgon har jag utvecklingssamtal. Ingen aning om hur det kommer gå, eftersom jag inte är den mest aktivaste i skolan.. Nu ska jag iallafall försöka att plugga so, vet att det inte kommer gå bra. Men jag kan försöka iallafall.


Såhär roligt har jag under lektionerna / Valle och Marc körde pingisunder deras rast.


Sen så skjöt Valle ut pingisbollen, så försökte dom hände den genom fönstret. / Öhm, jag ?


Valle Balle / Marc öhö.


Sara på bussen från Huddinge. / Såhär ser det ut just nu, filt och MTV.


Vi hörs...

Budointagning.

Datum: 2009-03-22 Tid: 19:38:36
Tjaha! Jag har inte hunnit blogga något eftersom jag har haft budointagning. Mår verkligen inte bra, eftersom jag inte alls gjorde så bra ifrån mig. Har världens ångest över det, åååh. Vet inte vad längre. Ska nog sova.Vi hörs.

Tidigare idag: Fyra timmar karate och Slussen med vänner.

Datum: 2009-03-22 Tid: 00:08:18
Min eftermiddag i bilder:


Jag ser ut som ett jävla lik på bilden, men Ella tkte jag va söt när hon träffade mig iallafall / Vi drog till Zinkensdamm och gick till slussen. Söt apa hihi.


Sjuukt söta skor / Sen drog vi till ni vet där Katarinhissen är, dit = många trappor ;D


Okej, jag suger på att ta bild med mobilkamera / Anneli, Patrik och Ella.


Okej, jag tyckte om texten som stod. Men jag fattade inte vad den skulle förmedla egentligen / Anneli och Ella, för Patrik drog hem så vi drog till Ella.


Ella, Anneli och jag i Ellas badrum / Grr på oss då ;D

Kyssar!

Gårdagen.

Datum: 2009-03-21 Tid: 23:32:08
Igår var jag ju hos Malin och vi typ flummade runt, och sjöng sing star. Vi var  verkligen kanon duktiga när det gällde Push The Button med Sugarbabes. Innan under hemkunskapen skulle vi göra pastagratäng. Sen så skulle man smälta smör, och då råkade Challe ha i ost istället för smör, hur fan lyckas man?


Jag hööh, typ första gången jag använde min lugg kändes det som / Simon, alltid lika seriös under slöjden.


Som sagt, alltid seriös / Challa och jag under hem-& konsumentkunskapen.


Öhö, mogna som fan, muskotnötter btw / HA HA osten, men visst liknar det smör xd

Det var gårdagen det, kommer nytt inlägg alldeles snart hoppas jag, om jag inte somnar.

Ingen bloggning igår.

Datum: 2009-03-21 Tid: 16:55:10
Blev ingen bloggning igår, förlåt! Berättar om min dag när jag kommer hem. Ska till slussen med mina vänner Ella, Patrik, Matte och sen Anneli tror jag.PUSS!

Hos Malin Palin Ping Pong.

Datum: 2009-03-20 Tid: 18:45:20
Tjenixen all underbara, och innte underbara. Sitter hos Malin nu, och vi bådar nördar dator. Var tänkt att vi skulle se One  Tree Hill så jag tog med mig min dator till henne. Nu kom hennes pappa hem, och satte på Metallica, yaay. Vad har ni gjort idag då?
Vi hörs mina underbara...

Innan jag somnar: Duscha, plugga och städa undan lite i mitt rum.

Datum: 2009-03-19 Tid: 22:12:01

Bild från igår!

Nu ska jag duscha, plugga lite so och plocka lite i mitt rum.

God natt på er hunies!

Kängurutävling.

Datum: 2009-03-19 Tid: 21:36:08
Tjullulu! Var det någon mer är vår skola som hade kängurutävling idag? Jag var iallafall askass, jippi. Förra året chansade jag på ungefär hälften (kryssade i utan att veta frågan p.g.a. tidsbrist) och jag kom etta av tjejerna i min klass. Rätt coolt va? Men men, idag har min lilla s.k. retardklass som vissa kallar det för, kört laserdoom/dome ingen aning om hur det stavas. Gick skit, men jag lever lyckligt iallafall. Efter det drog vi hem till Micke för att käka och kolla film. Var ju tvungen att dra där ifrån lite tidigare för att hinna till kängurutävlingen. Efter det så drog jag, Åsa och Tommy till skärholmen där vi mötte Sara. Jag skulle köpa hårfärg och Sara skulle noppa ögonbrynen. Sen var det ju träning, gick helt okej ju. För första gången... Vad har ni haft för er idag då?Twilight hos Micke /Lala, Challe Balle när vi vänta på tåget,


Sara hos frisören/ Ihi, min blonderingsgrej ^^


Vi höörs...

Måns Zelmerlöw - Hope and Glory (acoustic).

Datum: 2009-03-18 Tid: 22:08:46


Låten är helt för jävla underbar...

Idag: 18 Mars 2009.

Datum: 2009-03-18 Tid: 20:08:46
Tjabba tjena alla läsare. Förlåt att jag inte bloggat på 100 år, men har liksom aldrig kommit på något smart att skriva. Idag har jag iallafall varit sjukt glad hela dagen. Liksom flummat runt som en galning, förlåt ni som fått stå ut med mig idag. Men nu är jag iallafall lite lugnare. Har inte hänt så mycket idag, matte provet gick väl okej. Kunde inte svara på en fråga, då sa min lärare att jag var tvungen att svara på den annars skulle jag få betygssänking, jag förstod inte om han var seriös eller drev, men det var ändå läskigt. Hur har er dag varit då?


Jag och Berit (Anna) är söta under kemilektionen/ Det är Pk också ;D


Valle e också söt / Åsa och jag med : D


Öhm, jaa, jag hällde cola över Daniel, *hihi*/Jag under idrotten ; DSimon / Alltid kul med idrott med sexnian.


Simon typ voltade över Wictor och Kevin (Jag var duktig och också lärde mig typ) / Wictor ^^

Pusses!

Öhm, inget pluggande som vanligt då...

Datum: 2009-03-17 Tid: 21:39:02

Jag är mycket väl medveten om att bilden e photoshopad, men man skulle inte se ett piss annars...

Jaja, har inte orkat plugga, har inte gjort något speciellt. Läst massa bloggar och sånt ni vet... Hoppas iallafall att det går bra imorgon. Sitter och youtubar massa gammal musik, har ni nå musiktips? Lala men men, ska försöka städa lite i mitt rum nu, och ja. Det ska jag faktiskt göra. Sen blir det nog soplugg och läggdags (eller inte).

Vi hörs!

Matteprov imorgon.

Datum: 2009-03-17 Tid: 16:59:03
Tjeena! Hemma sen typ 25 minuter tillbaka. Skolan va väl okej, tisdagar är typ lagom tråkiga. Under rasten hade typ Oscar snaggat sig, sen under tiden pajade rakapparaten så han hade typ rakat på ena sidan, sjukt mycket i mitten och typ någon kal fläck på andra sidan. Men sen så fixade den sig eller något, och då rakade Tommy också sig. Fast han har typ "morfarfrisyr", så sjukt kul.. Matteprovet vi skulle ha på torsdag är flyttat till imorgon, så nu måste jag plugga...


Oscar när hans frilla var helt knas, men fick ingen bra bild -.-./ Asså, kolla Tommys frisyr HA HA !


Började på nytt arbetsområde i kemi, fattar redan ingenting../ Oscar efter att han snagga sig helt.

Vi hörs...

En timme dans plus två timmar karate.

Datum: 2009-03-16 Tid: 18:08:24


Vi hörs imorgon, om jag inte lyckas få in ett inlägg mellan dansen och karaten.

Ännu en skoldag.

Datum: 2009-03-16 Tid: 16:03:19
Tjollahopp, kom hem ungefär 14:30, sen dess har jag i princip bara ätit. Ska nog ta och sova en stund, fast jag egentligen borde plugga. Skoldagen var sådär, förstår typ ingenting i varje ämne. Ringde Jasmina under rasten också, saknar henne som fan... På väg hem var bussen helkonstig, dörren längst bak var helt konstig, så han körded med den dörren öppen, och han märkte typ inte ens det själv. Jaja, nu ska jag nog sova lite.


Söta Hanna Panna. Wictors typ ben!?


Simon. Öhö, bussen, som va hel konstig typ.

Vi hörs...

Hemma från Matte.

Datum: 2009-03-15 Tid: 22:10:29
Som planerat drog jag och Ella till Matte. Först typ kollade vi lite på tv, sen kom Patrik som hade tappat rösten helt, stackarn asså. Men men, vi fortsatte att se på  tv och efter massa tjat drog Ella och Matte ner till donken för att köpa mat. Efter det somnade jag, B Boobie (Ella dårå) och Patrik i Mattes säng, medan Matte själv satt och spelade nått jag vet inte. Tillslut, när alla var vakna så kollade vi på Twilight. Under filmen var Patrik tvungen att dra, och sen satt vityp och snackade om lite som hänt.. Runt halv nio drog vi till skäris för att jag skulle köpa jäst till bröd och så. En halvliters cola och en Marabou råkade hamna på rullbandet  också. Nu känner jag att det här inlägget blev lite väl långt. Ska ändå ta och duscha nu.God natt.

Galen natt.

Datum: 2009-03-15 Tid: 13:01:16
Okej, misstolkande rubrik, men så sant asså. Ella skulle ju sova hos mig, och det var planerat att vi skulle dra till Hallunda för att väcka Matte. Så blev det ju såklart inte. Istället kom Jeppe och Tommy hit och gjorde jag vet inte vad. Vi satt och kollade lite på American History X, och Tommy satt och prata med Malin. Blev lite roliga bilder iallafall, haha. Snart ska vi dra iväg till Matte och kanske se på Twilight eller något.


Jeppe, Tommy

Jebbster, Jeppe med idomin på läpparna, ha ha...

Ella, Jeppe och Tommy. Haha, juste Tommy ville typ ha vatten, orkade inte hitta ett glas, så han fick det ur en skål.

Tommy decka xd, Jag e sexy i Patriks keps.

Men nu måste jag verkligen dra, Ella har mens på mig.

Vi hörs...

Snart till Matte.

Datum: 2009-03-14 Tid: 17:30:51
Hej hopp... Förlåt för ett sent första inlägg, men vaknade och sedan var jag tvungen att dra på träning... Kom hem vid fyra tiden, och sen var jag tvungen att äta och duscha. Snart snart ska jag och Ella åka till Matte, ingen aning om vad som händer. Men men, blir väl kul som vanligt... Vad har ni haft för er idag då?


Såhär fin är jag dårå..

Vi syns..

TV4 Sport.

Datum: 2009-03-13 Tid: 23:25:52

Bjuder på söt bild på mig ;D

Jag har ingen aning om varför, men just nu sitter jag och kollar på  TV4 Sport. Det är verkligen inte min kanal, men det finns inte så mycket annat roligt att titta på. Just nu är det boxning, och jag hittar inget roligt med det. Dom bara boxas ju... Kommer somna vilken sekund som helst känns det som, men ska nog gå upp och hitta nått att äta, tjockis som jag är. Vad har ni gjort idag då?

Kissessssss...

Fredag den 13! Igen.

Datum: 2009-03-13 Tid: 16:19:25


Jaha, andra månaden i rad det är fredag den 13. Nationella gick väl sådär. Men jag tror iallafall att jag kommer bli godkänd. Hörförståelsen var typ omöjlig när dom pratade brittiska. Plus att dom jag satt vid under hörförståelsen var sjukt konstiga, höll på att skratta ihjäl mig. Men hoppas inte Ann-Sofi (hon som "kollade" oss) trodde att jag fuskade. Hon sa ingenting iallafall. Idag ska jag iallafall försöka städa mitt rum, försöka plugga lite och sedan sova!

Höres sweeties..

Idag: Nationella prov i engelska.

Datum: 2009-03-13 Tid: 07:50:24

Bara för att jag inte orkar klä mig snyggt inför skolan!

Jag börjar ju bli bra på att skriva rubriker...
Hursomhelst så ska jag snart dra till skolan. Men måste åka lite tidigare, måste kansake dra om 10 minuter, eftersm jag måste dra till pressbyrån för att köpa lite saker där. Men men, hoppas ni får en bra bra dag.

Kisses...

Jag vill ha cola.

Datum: 2009-03-12 Tid: 21:59:48
Mitt otroliiigt fräscha golv!

Rubriken säger allt! Jag typ håller på att dö snart eller något. Men imorgon är det ju nationella, och eftersom pappa inte ville att jag skulle dra till Skäris för att köpa cola och sånt, så sa han att jag fick köpa det på pressbyrån imorgon. Eftersom det är så dyrt där, så får jag pengar av honom. Jag som inte direkt är det rikaste heller. Kanon ju! Ska ta och duscha snart, hade tänkt att sova halv tio. Vi ser ju hur bra det gick. Men nu ska jag äta kladdkaka, knarka musik och duscha. Önska mig lycka till hunies!

God natt!

Engelska nationella imorgon.

Datum: 2009-03-12 Tid: 16:46:15

Min failade kladdkaka! Hade inget socker, så tog råsocker haha!

Tyvärr stämmer rubriken... Ska fan läsa igenom ett helt engelska lexikon, eller inte. Men jag är verkligen jätte nervös inför provet. Det är både läs- och hörförståelse, inte min starka sida direkt. Fast när det gäller engelska så har jag inga starka sidor heller för den delen.
Idag hade jag iallafall SO prov på första världskriget, med tanke på att jag inte pluggat någonting alls så är jag jätte nöjd. Hon rättade mitt prov idag också, så jag fick tillbaka det idag. Det blev VG-, så det är inte så jätte dåligt tycker jag. Efter bildlektionen så drog jag till tandregleringen för att fixa min tandställning, nu fåår jag bara hoppas att den håller. Har precis bakat kladdkaka nu, och ska nog snart dra på träning tror jag. Vad har ni gjort idag då?

Vi hörs...

Jag bara såå inte gillar mig.

Datum: 2009-03-11 Tid: 21:12:35
Har verkligen inte haft en bra dag idag. Blivit sur över ingenting, och folk har typ blivit sura på mig. Fan asså, hoppas på bättre dag imorgon. Fick en extra dag till, så jag har SO-provet imorgon. Det behövs verkligen, har inte pluggat något nu heller. Men måste nog ta och göra det nu iallafall. Ska försöka att behålla mitt VG i historia iallafall, minst...


Twilight-nördar, utom Hanna, Min söta grävling jag ritade på NO'n.


Marc under rasten, Min högerarm, jag är inte vänsterhänt bara så ni vet ;D


Min vänsterarm fast min handstil är ful som fan, Idrotten, körde handboll, fast jag var inte med ;d


SANT!

Nu ska jag försöka plugga...
Ha det massa bääst !

God natt hunies.

Datum: 2009-03-10 Tid: 22:10:57


Ingenting vill samarbeta med mig just nu. Varken håret, "se-normal-ut-på-bilder-egenskapen", "jag-måste-plugga-och-jag-gör-det-också-egenskapen".

GOD NATT sugarpies...

Fail pluggande.

Datum: 2009-03-10 Tid: 20:23:36

Hade tråkigt, kollade lite med ps... Bild från Januari, och jag ser fetto ut ^^

Vad hade jag förväntat mig?
Har inte pluggat ett skit, och inte sovit någonting heller för den delen. Nej, men asså nu måste jag verkligen börja plugga, hoppas jag.

Syneees...

Hej jag är hemma.

Datum: 2009-03-10 Tid: 16:03:05


Jag är inte för rubriker. Borde finnas en rubrikgenerator... Men men, är hemma nu, och ska börja plugga SO. Får se hur det går, men ska försöka iallafall... Jag är så sjukt trött så jag tror jag ska lägga mig och sova en stund. Eller så börjar jag plugga nu. Eller asså  gud jag vet inte. Men plugga måste jag verkligen göra dag. Ha det massa bääst!

Ingen dans.

Datum: 2009-03-09 Tid: 17:08:09

Bild på vårt stooora klassum!

Tuudle!
Tänkte skriva tidigare, men blev inte så... Jag är rätt emo just nu, för min saft är slut, hej ilandsproblem. Men eftersom jag inte dricker vatten så är det ett problem. Får väl äta isbitar. Ska dra till träning alldeles snart eftersom över halva min dansgrupp är i gamleby. Måste rusa nu!

Ha det massa bäääst!

Såhär såg jag ut i natt.

Datum: 2009-03-08 Tid: 18:08:09


Jag vet att jag är såå bra på att matcha kläder! Pappas skjorta, en halsduk och ett par rosa leggins.

Mean Girls.

Datum: 2009-03-08 Tid: 05:41:45


Har precis kommit hem från Patrik, var där med Ella och Matte. Vi gjorde inte så mycket men det var trevligt iallafall. Innan hade jag och Ella gjort en visit på donken först. Satt och åt där tills som stängde = två på natten. Nu är vi iallafall hemma hos mig och hon och jag ska sjääälvklart se på Mean Girls, helt ovärt egentligen eftersom vi kan nästan alla repliker och allting. Ska fortsätta se nu PUSS!


Cam med Mathias.

Datum: 2009-03-07 Tid: 23:35:49


Sorry för sen uppdatering.
Men har haft stressig morgon, och karate. Sedan har jag haft garanterad bloggämnesbrist. Senaste timmen har jag iallafall camat med Mathias. Han laddade upp den konstigaste bilden på mig, det är bara så inte okej. Antar att jag kanske drar till Ella senare. Men nu ska jag se på massa One Tree Hill avsnitt. Som att jag aldrig gjort det förut.

Vi hörs...

En Ella i mitt hus.

Datum: 2009-03-07 Tid: 00:10:56
God morgon sverige.
Antar att fredagen inte blir så misslyckad iallafall, Ella sover ju här.. i försöker skypa men det går åt helvete (y).


Ella på bild!

Höres...

Fredag.

Datum: 2009-03-06 Tid: 16:06:37


Hej hallå!
Fredag idag, men har ingen aning om vad som händer. Det blir väl ännu en bortkastad fredag. Yaay, inte.. Hade fan första hemkunskapslektionen den här terminen, måste försöka få mvg. Men men, kommer troligtvis inte ens få vg. Lär väl märka med tiden... Nu ska jag nog ta och sova eller nått, har världens huvudvärk och är fett trött. Hörs senare...

Presentkort.

Datum: 2009-03-05 Tid: 21:51:00

Yaay, nu har mina presentkort kommit från gratismakeup.se, antar att dom e slut imorgon... Träningen gick åt helvete, vette fan vad som har hänt med mig egentligen. Måste verkligen börja träna mer och aktivare. Ska ju försöka börja gymma också, så det inte bara är skinn, fett o skelett. Men då måste jag börja plugga bättre, yay. Blir väl dusch o plugg resten av dagen. God natt!

Följ min blogg med bloglovin!

Pasta.

Datum: 2009-03-05 Tid: 16:49:23
Tjollahopp tjollahej!

Kom hem från skolan för kanske 40 minuter sen. Nationella gick åt helvete. Sämsta uttalet, och flummade iväg som fan. Började typ snacka om att dom på bilden vi skulle beskriva hade haft sex och massa sånt. Moget! Sitter iallafall och äter pasta och dricker svartvinbärs-saft, sen blir det karate och plugg...Ha en bra dag...

Snabbt inlägg.

Datum: 2009-03-05 Tid: 08:32:03
Godmorgon folket! Blir  ett snabbt inlägg nu på morgonen eftersom jag har typ skitbråttom. Är inte säker på om det blir något inlägg förrän vid halv tio i kväll. Men ni överlever nog med det. Ska nog dricka upp min saft nu haha. Önska mit lycka till hos tandläkaren./ Linus

Rummet...

Datum: 2009-03-04 Tid: 21:51:12


Som ni ser är mitt rum i en enda röra, måste verkligen städa nu. Sedan blir det dusch och One Tree Hill. Antar att det här blir dagens sista inlägg;
God natt!

An Anli Production.

Datum: 2009-03-04 Tid: 21:03:45
Hej hallå.
Har inte bloggat något idag eftersom jag varit med Anna hela dagen. Vi skulle göra vår NO fördjupning, men vi hade en hel del idé brist plus att vi spelade in massa oseriösa filmer. Kanske laddar upp dom på bloggen någon vacker dag. Skolan var okej idag, inget vidare. Imorgon ska jag till tandregleringen och fixa tanndställningen, och senare under dagen blir det Nationella proven, den muntliga delen i engelska, jag är helt panikslagen och mår inte alls bra över det. Men jag får väl hoppas på det bästa... Sitter och kollar på One Tree Hill nu, är på säsong fem nu haha. Hoppas ni har haft en bra bra dag iallafall ( :

Bilder från dagen!

Oscars söta mittbena / Min söta giraff jag ritade på nolektionen.

Hampus va söt under rasten / Innan idrotten ^^

Jag & Simon ju / Öhö, Wictor o jag !

Wictor / Simon

Söt bild på mig och Anna!

Tisdag den 3:e Mars 2009.

Datum: 2009-03-03 Tid: 22:56:07
Dagen har varit lite sådär. Har varit lite smått depp och så, men det är bara att hoppas på bättre dagar... Jag och Anna har bestämt att vi ska göra vår NO fördjupningsuppgift tillsammans någon dag. Vet att den kommer bli jätte bra! Var hos ortopeden efter skolan. Äntligen känns det som, eftersom min rygg krånglar. Inte för att han gjorde något, men läkaren skulle typ boka tid så att jag skulle få röntga ryggen. Låter läskigt tycker jag. Fast jag tycker i och för sig att nästan allt är läskigt. Efter besöket hos sjukhuset tog jag bussen till Malin och var hemma och flummade hos henne. Drog hem halv åtta, och nu sitter jag och tuggar på ett jätte hårt päron och ska snart bädda ner mig. God natt på er folket!Lennart, / Under rasten satte jag toffsar i Lennarts hår. Visst blev han söt? : D


Sådär vackert blev det när man drog ut tofsarna, tyckte att han borde gå så hela tiden ju (: / Hos Malin stylade jag hennes gosedjur, pimp!

Premiär inlägg.

Datum: 2009-03-03 Tid: 22:10:32
- Width: 830px  - Height: 460px

Nu har jag bestämt mig för att börja skriva här. Ingen aning om vad jag kommer att skriva om, men det lär vi väl märka. Hade en blogg förut, men blev så himla inaktiv där. Så försöker med en ny blogg nu, önska mig lycka till.

/ Linus
RSS