Gröna Lund.

Datum: 2009-05-30 Tid: 18:19:32


Nu drar jag till grönan, skriver om typ de senaste veckorna i kväll/ i natt. <3

GRATTIS PK PÅ 16-ÅRS DAGEN  <3

Huvudvärk.

Datum: 2009-05-28 Tid: 22:04:37
Hej hej. Bloggade ingenting igår eftersom jag var med Malin och kom hem runt helv elva, då mitt internet är avstängt. Idag var det en okej dag. Hade min sista bildlektion i Södertörn idag. Känns lite emo, men men...


Mig <3 Vitamin Well (Iallafall dom jag har druckit dvs, Defence, Everyday och Care..)

Fetto fetto fetto.

Datum: 2009-05-26 Tid: 22:02:17


Jag känner mig som ett jävla fetto just nu, eller jag är ett jävla fetto rättare sagt. Nej, jag har ingenting emot fetton, det är bara att jag har svårt att acceptera mig själv som ett. Allt är åt helvete, har glömt pw't till lilla datorn, och vet inte hur jag ska kunna logga in. BAJS! Tränade totalt fem timmar igår, hoppas att det duger. Har bara ätit en macka idag också.. Fortsätter jag såhär hoppas jag på att jag blir smalare. Även om jag vet att jag inte kommer lyckas med att bara äta en macka idag. Har för stor aptit för det. FANFANFAN!

Nej, jag gillar inte betyg.

Datum: 2009-05-25 Tid: 15:02:01
Fick reda på vilka betyg jag går ut med i de tre NO-ämnena, matematik och teknik Kommer att få behålla de betyg som jag hade förra terminen, vilket är bra. Fick också tillbaka mitt hemkunskapsprov, är sjukt sur över det. 18/19 VG. Alltså ett poäng från alla rätt. Men det var ju för att jag inte svarade på en enpoängsfråga, sjukt irriterande. Höll min idrottslektion också, det gick sämst. Det var typ bara mina idrottslärare som höll den. BLÄÄ! Kommer fan inte lyckas på gymnasiet.


Såhär ser jag ut då, fast hade jeans innan idrotten.

Landet.

Datum: 2009-05-22 Tid: 23:11:29


Okej, det blir ont om inlägg nu eftersom jag är på landet. Men aja, åker hem tidigt imorgon, så det blir nog bättre updates då. PUSS!

Hemma från B. Boobie.

Datum: 2009-05-19 Tid: 22:12:21


Okej, min rubrik är helt onödig. Men men, nu är jag hemma från Ella iallafall. Det gick sådäär med pluggandet. Får hoppas att det går bra på provet iallafall. Nu ska jag iallafall fortsätta plugga, har ännu en sovmorgon imorgon (har haft det ungefär hela veckan). Eftersom vi ska kolla på en musikal, så behöver inte cykla förrän kanske nio eller någonting i den stilen. Nu ska jag fortsätta plugga. PUSS!

Hem- och konsumentkunskapsprov.

Datum: 2009-05-19 Tid: 15:02:43


Kul ord. Nu ska jag över till Ella och plugga. Vet att bilden jag gjorde va jätte söt. PUSS!

Latmask.

Datum: 2009-05-17 Tid: 23:31:49
HA HA! Latmask var ett kul ord. Ska börja använda det i framtiden. Har ändå varit väldigt lat idag. Fast jag gick till Hallunda med Ella, mysigt som fan. Idag har jag ändå inte gjort så mycket. Jag har åkt med fadern minoch köpt en cykel. Den är röd. Sen har jag mest suttit vid datorn,  och ätit. Nu ska jag vaselina mina ögonfransar och så. PUSS!



KÄRLEK!

Nu: Dusch.

Datum: 2009-05-16 Tid: 17:16:29


Skriver om mina senaste dagar senare. Nu blir det dusch och mat. Puss.

Borttappat busskortsfodral.

Datum: 2009-05-14 Tid: 20:27:42

Hade nationella prov - kemilabben idag, gick skitkasst. På väg hem, så tappade jag mitt busskortsfodral. I fodralet låg mitt busskort, mitt guldkort på Gröna Lund, mitt bankomatkort och mitt bibliotekskort. Känner mig överklantig, så det blev ingen träning eftersom jag inte kunde komma hem. Gick till träningen och tittade på istället. Det var okej. Puss.

Blå tunga.

Datum: 2009-05-13 Tid: 20:15:25
Hade egen rast mellan 10:00 och 12:00, det var nice tycker jag. Var ute i solen en hel del, asmysigt. Solen är allt för härlig, längtar till sommaren, förutom att man får lämna allt då. Sorligt, men sant. Nu ska jag skriva min musikuppgift, kyss.

Anna på bild.

Datum: 2009-05-12 Tid: 21:58:58


Här är då dagens bilder, två stycken...
Nationella i Kemi gick åt helvete. BLÄBLÄBLÄ! På rasten spelade jag kort med Anna, det var flummigt. Nu ska jag ska jag skriva "Linkin Park-musikuppgift."

Kladdkaka.

Datum: 2009-05-12 Tid: 16:31:37


Hej jag lever. NU:
Kladdkakebak.

Grönan idag.

Datum: 2009-05-10 Tid: 20:02:40
Skaffade guldkort idag, vilket var bra eftersom jag är totalt kär i INSANE och kommer åka den massvis med gånger..


Shilis Bananis.



Mat



Jag vet inte, men det var kul.


Söt kille som log åt oss.

Riksmästerskap.

Datum: 2009-05-09 Tid: 20:43:12
Hej hej, vaknade sjukt tidigt idag. Tror jag gick upp tjugo över sju. Det var för att jag skulle tävla idag, det gick bra enligt mig. Guld i kata, inte för att skryta då, men jaa... Sen förlorade jag första matchen i kumite. Men jag är ändå sjukt himla nöjd. Nu ska jag nog åka till skäris och köpa kakor.







Bara lite bilder.

Datum: 2009-05-08 Tid: 17:19:38

Jag har tråkigt, kommer somna. Funderar på att färga luggen igen, grönt. Ett extra lager alltså, eftersom jag har kvar gul hårfärg. Godnatt.

Färg i håret.

Datum: 2009-05-07 Tid: 22:05:07



Hej jag sitter med färg i håret. Hörs imorgon puss.

Stan med Berit.

Datum: 2009-05-06 Tid: 21:28:03
Hejsan hoppsan. En helt vanligt dag. Efter skolan åkte jag och Anna in till stan för att jag skulle köpa hårfärg. Sen blev det massa mat eller ja, ätbart eftersom jag var hungrig som en get. Tog omväg hem, vilket tog ungefär en timme mer än vad det brukar. Nu ska jag duscha. Puss...




Bara för att vår lärare är så jävla rolig ibland (a).


Jag idag / Donken mat...


McFlurry MarrängSwiss / Jordgubbar från hötorget, ett pervo som jobbar där sa Mjau till mig. Äckligt.


Bilder från Lindex. Första bilden har jag Berits (Annas) BH och hon har en alldeles för liten. Andra är fin fin bild.

Kramisar...

Gamla bilder.

Datum: 2009-05-05 Tid: 17:54:15
Okej, här är bilder från åttonde till tjugoåttonde April. Inte dom roligaste bilderna, men hittar inte dom andra jag sagt att jag ska ladda upp. Bilderna är "lappade" eftter datum. Alltså ligger den äldsta bilden underst och den nyaste överst.

Nationella prov i matte del C.

Datum: 2009-05-05 Tid: 15:35:36
Del C i matte idag. Gick jätte dåligt, och jag menar det verkligen. Känslig som jag är började jag gråta efter provet och var nära på att gråta under själva provet också. Men min lärare sa att han redan hade satt betyg på mig, men jag känner mig ändå besviken och det känns inte direkt som att jag har kunskaper för att ens nå G i matten. Men men, ingenting mer har hänt vad jag vet. Hade NO efter det, sen slutade jag. Nu ska jag nog fixa lite bilder så kommer dom nog upp på bloggen senare...


En bild som Anton tog idag, för att han ville prova min mobilkamera. Jättesnygg va?

Röntgen.

Datum: 2009-05-04 Tid: 22:16:37
Idag var jag och röntgades, trodde seriöst att jag skulle dö eller något, så nervös var jag. Tänk om något skulle gå snett? Självklart så gjorde jag sån stor grej av det. Men jag ville ändå vara nervös för den säkra sidan. Har sovit mindre än en timme inatt eftersom jag skulle skriva min idrottslektion, men istället blev det bara massa One Tree Hill avsnitt. Tittar på ett från säsong 4 nu också.
Röntgen var läskigt, vet inte hur jag ska förklara det. Fick röntgas först stående och sedan liggandes. Kändes jätte obehagligt. Hela röntgen grejen var klar ungefär efter en halvtimme dvs runt åtta. Efter röntgen gick jag till apoteket mendom öppnade inte förrän halv så jag väntadeeftersom jag ville ha strepsils.
Fick tillbaka Matte nationella B1&B2 idag. Inte nöjd, men brukar inte vara det heller. Oj vilket långt inlägg men oj vadmycket som hänt idag...
Efter skolan åkte jag till skärholmen och köpte en ros till Åsa som fyller år. Köpte en frapino till mig själv också. ÅKte till Åsaoch lämnade rosen. Åkte tillbaka till skärholmen med Åsa och Agnes och jag köpte en tubtopp som inte direkt är min stil, men kanske får bli. Nu måste inlägget ta slut.



H&M 59:50 :-

Min hals är åt helvete.

Datum: 2009-05-03 Tid: 13:38:45

Usch på mig just nu.

Hej hej, jag vaknade runt halv sju och var nästan pigg, för er som inte vet så är jag alltid trött. Men det kan ju ha berott på att jag sov nästan hela dagen igår. Jag somnade iallafall om och vaknade runt elva tror jag. Mår mycket mycket bättre nu, förutom att min hals har blivit mycket mycket värre. Kan inte svälja utan att få ont, hoppas att den blir bättre tills imorgon iallafall. Ska nog ta och hitta någonting att äta nu.  PUSS!

Jag tror att jag är på väg att bli sjuk.

Datum: 2009-05-02 Tid: 12:14:45


Hej hej, ligger i sängen har värk i halsen, huvudet, nacken och ryggen. Jag fryser som fan, och har ändå en hel del kläder på mig. Jag tror jag börjar bli sjuk, men jag är en sådan som aldrig blir sjuk. Hm, hoppas jag mår bättre senare under dagen. Försöker att kolla på One Tree Hill, men har sådan huvudvärk att det inte går. Ska försöka sova nu, hoppas att ni mår bättre än vad jag gör iallafall...

One Tree Hill hela dagen.

Datum: 2009-05-01 Tid: 22:53:58
Hej hej, idag har det bara varit One Tree Hill, nu när jag har tid att blogga, har jag ingenting att blogga om. Fan. Ska fortsätta kolla nu, kyssar...


Oseriös bild.

Ingen rolig dag.

Datum: 2009-05-01 Tid: 19:23:32
Hej bloggen. Idag har jag ungefär inte gjort någonting alls. Jag har ätit en hel del och kollat på One Tree Hill. Sitter fortfarande och kollar. Det går nästan inte att sluta.. Har ganska ont i mina tänder också eftersom att jag var och fixade tandställningen igår. Nu ska jag gå och hämta någonting att dricka.


Jag har glömt sladden till mobilen OCH kameran!

Vi hörs...
RSS